Ugrás a tartalomra

Perez: A Szuperliga projektje még mindig létezik

2021.04.22
14:25
Forrás
MTI
A labdarúgó Európai Szuperliga projekt készenléti állapotban van, a társaság még mindig létezik – jelentette ki Florentino Perez.

A Real Madrid elnöke azok után nyilatkozott, hogy a kezdeményezést széles körben támadták, és az alapító 12 csapatból elvileg már csak a Real és a Barcelona számít tagnak. Perez elmondta, az olasz csapatok közül „a Juventus és az AC Milan nem ment el, együtt gondolkodunk és dolgozunk.”

Hozzátette, még soha nem látott olyan agresszivitást több futballvezetőtől, mint amit tapasztalt a bejelentésük után.

A húszcsapatosra tervezett Európai Szuperliga létrehozását vasárnapról hétfőre virradóra jelentették be, az alapítók között hat angol és három-három olasz és spanyol klub volt, ugyanakkor a tervet magas rangú politikai, valamint sportszakmai körökben, a FIFA és az UEFA részéről is széles körű ellenérzés fogadta. A szurkolói csoportok szintén kritikákat fogalmaztak meg a tervezett sorozattal szemben.

Florentino Pérez
Szuperliga
foci
futball

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.