Ugrás a tartalomra

Szabadtüdős búvárverseny Szabadkán

2021.04.24
17:38
2021.04.24
17:58
Forrás
Pannon RTV
A megmérettetésen 13-an vettek részt, három kategóriában. Férfi és női, uszony nélküli, egyuszonyos és kétuszonyos versenyszámokban.

Szabadtüdős búvárversenyt tartottak a sétaerdei medencében Szabadkán. Milan Pavković főszervező elégedett az idei versennyel, és az elért eredményekkel, különös tekintettel arra, hogy a koronavírus járvány miatt a versenyzők nem tudtak kellőképpen felkészülni.

Milan Pavković, szervező: „A legnagyobb gond az volt, hogy a medencék hosszú ideig zárva voltak, talán az utóbbi hat hónapban van csak korlátozott bejárásunk az uszodákba a járványhelyzet miatt. Ez az utóbbi egy hónapban változott meg, de ez nem volt elég, nem tudtunk eleget a vízben lenni, a száraz edzéseken pedig nem tudták magukat elengedni. Voltak nyílt téri egyéni edzéseink, felügyelet mellett, de elmaradtak a csoportos edzések.”

Szabadka
búvárverseny
Szabadtüdős búvárverseny

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.