Ugrás a tartalomra

Várja a turistákat Montenegró

2021.04.27
14:43
2021.04.27
16:42
Forrás
Pannon RTV
Montenegró készen áll a turisták fogadására a hétvégi ünnepekben.

Bárban az idegenforgalmi idény nagyjából tíz napja kezdődött a jó idő beköszöntével, és a sportcsapatok érkezésével, akik különféle felkészítő edzésekre jöttek. Bar polgármestere, Dušan Raičević elmondta, a sportcsapatok mellett az elmúlt napokban nagyobb számú turista is megfordult a városban. A bejelentések szerint a közelgő ünnepek idején sok szerbiai turistára számítanak.

Dušan Raičević, polgármester, Bar, Montenegró: „A szerb atlétikai válogatott házigazdái vagyunk már mintegy tíz napja, gyakorlatilag éppen akkor kezdődött meg az idegenforgalmi idény. Örömmel tölt el bennünket, hogy a bejelentések szerint sokan jönnek majd az előttünk álló ünnepekre. Egyébként már most is tapasztalható, hogy egyre több a turista községünk területén. Mindaz, amit megteszünk a helyi turisztikai szervezet által, az önkormányzat támogatásával, azt eredményezte, hogy készen állunk az idegenforgalmi szezon indítására, éppen az ünnepek idején.”

Montenegró
turista

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.