Ugrás a tartalomra

Különleges külsőt kapott az Air Serbia új gépe

2021.04.29
12:55
Forrás
Vajdaság Ma, Blic
Szerbia kormánya továbbra is támogatja a nemzeti légitársaságot, amely segítette az országot és lakosait 2020-ban, amikor a legnagyobb szüksége volt erre - mondta a kormányfő.

A légitársaság külföldről hazaszállította Szerbia állampolgárait, orvosokat és egészségügyi felszerelést hozott, oltásokat szállított az országba - fogalmazott Ana Brnabić kormányfő az Air Serbia új, Nikola Tesla arcképével díszített Airbus A330-as gépének első, New York-i útja előtt tartott ünnepségen.

Brnabić hozzátette, hogy az Air Serbia a külföldi állampolgároknak is segített visszatérni országaikba, és ezzel a légitársaság jó színben tüntette fel Szerbiát. Mint mondta, a Nikola Tesla arcképével ellátott új gép azt szimbolizálja, hogy Szerbia milyen ma, és milyen lesz a jövőben: az innováció és az intelligencia, a kitartás, a tehetség és az oktatás bölcsője.

Air Serbia
repülőgép
Ana Brnabić

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.