Ugrás a tartalomra

Zárt kapus olimpia?

2021.04.30
15:26
2021.04.30
15:34
Forrás
NSO
Nagy valószínűséggel szurkolók nélkül rendezik meg a nyári olimpiai játékokat.

A tokiói olimpia szervezőbizottságának elnöke az AFP hírügynökségnek azt mondta: ígéretet tett arra, hogy biztonságos körülmények között fogják megtartani az eseményt. Hasimoto Szeiko szerint a játékokat csak akkor lehet sikeresen megrendezni, ha a szervezők teljes biztonságot tudnak nyújtani a versenyzőknek és a szurkolóknak is. Az már korábban kiderült, hogy külföldi szurkolók nem látogathatják majd a versenyt, arról viszont csak júniusban fognak dönteni, hogy a hazai nézők részt vehetnek-e az eseményeken.

A döntést annak a függvényében fogják meghozni, hogy hogyan alakul a járványhelyzet Japánban.

Olimpiai Játékok
Tokió
Japán

Most

19:32, Frissítve: 20:08

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.
16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.