Ugrás a tartalomra

Nagy piacot tartottak Torontálvásárhelyen

2021.05.01
10:20
2021.05.01
18:21
Forrás
Pannon RTV
A bánáti faluba csaknem másfél ezren látogattak eladók és vásárlók. A piacon helyi termékek mellett minden kapható volt, ami szem-szájnak ingere, az eladók csak az esős időre panaszkodtak.


Nagyon várták már a torontálvásárhelyiek a nagy piacot. Nemcsak vásárolni, hanem egymással találkozni és beszélgetni tudnak. Mint fogalmaznak: a pandémia idején ez is nagy dolognak számít. Persze a kiváló helyi termékek is vonzzák a látogatókat.

Juhász György, őrölt paprika termelő, Muzslya: „Nagyon meg vagyok elégedve, kicsit az időjárás belerontott, de nagyon sok ismerős már a vásár előtt érdeklődött, hogy jövünk-e. Közepes a vásár, meg vagyok elégedve eddig.”

Jóvér László, igazgató, Október 4. Közművesítési Vállalat, Torontálvásárhely: „Azt mutatja a helyzet, hogy a már a júniusi vásárra a hagyományos vásárok megtartásához visszatérünk.”

Minden a járványügyi adatoktól függ. Amennyiben javulnak a számok, minél többen felveszik a koronavírus elleni oltást és kevesebb lesz a beteg, akkor nagyobb az esély arra, hogy megtartsák a vásárt.

Torontálvásárhely
piac

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.