Ugrás a tartalomra

Megfékezték a lángokat a Gebi pacséri üzemében

2021.05.03
18:23
2021.05.03
20:36
Forrás
Pannon RTV
A Gebi pacséri üzemében hétfőn késő délutánra sikerült megfékeznie a lángokat a tűzoltóknak, az egyik magas épület, amelyben valószínűleg kutyatápot gyártottak, szinte teljesen megsemmisült.

Az anyagi kár jelentős, személyi sérülésről eddig nem érkeztek hírek, és a tűz oka is ismeretlen.

Messziről is látni lehetett a füstöt. A tűzesetet kora reggel jelentették az ott dolgozók. A helyszínre Topolya község összes egysége kivonult, de Szabadkáról és Kishegyesről is érkeztek tűzoltók. Információink szerint személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban tetemes.

Az esetet kora reggel jelentették a műszakkezdésre érkező dolgozók. Nem hivatalos információk szerint a tűz a kutyatáp gyártó részlegen ütött ki, majd a lángok átterjedtek az egész épületre. A tüzet még délután négy óra körül sem sikerült megfékezni, erősítette meg telefonon stábunknak Bézi Mihály, a Moravicai Önkéntes Tűzoltók Egyesületének Parancsnoka.

„A káresetnél, tűzesetnél 15 kocsi vett részt. Tehát Szabadka, Topolya, Bajmok, Moravica, Pacsér, Kishegyes. Tehát onnan kaptunk segítséget, a tűzoltók száma, feltehetően olyan 50-60 fő.”

A késő délutáni órákban még mindig folyamatban volt az oltás. A tűzoltók megtalálták a tűzfészket, viszont tűz okát még mindig nem sikerült feltárni.

A Gebi pacséri üzemében hétfőn késő délutánra sikerült megfékeznie a lángokat a tűzoltóknak.

tűz
tűzoltó
lángok
Pacsér
Gebi Kft.
tűzoltás
füst

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.