Ugrás a tartalomra

Partizan-TSC 3:1

2021.05.05
18:35
2021.05.06
12:36
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 35. fordulójában a topolyai TSC a Partizan otthonába látogatott. A bajnokságban második helyen álló belgrádiak magabiztos játékkal húzták be a győzelemért járó 3 pontot.

A topolyaiak az első félidőben még jól állták a sarat és 0:0-s döntetlennel vonultak pihenőre a felek. A folytatásban viszont a fővárosi fekete-fehérek ráléptek a gázpedálra és beindult a gólgyártás. A Partizant Natcho juttatta vezetéshez az 53. percben egy büntetőrúgást követően. A hazaik előnyét Holender Filip duplázta meg a 65. percben. Majd két perc múlva Jojić is betalált a TSC kapujába.

A vendégek becsületgólját Duronjić szerezte a 83. percben. A Partizan továbbra is a második helyen álla Szuperligában, a topolyaiak pedig a hetedik helyről várják a folytatást.

Partizan
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.