Ugrás a tartalomra

Cristiano Ronaldo dedikált mezzel segíti Gavrilót

2021.05.06
20:00
2023.11.02
08:58
Forrás
Pannon RTV
„Gavrilo győzelméért” felirattal ellátott, dedikált mezt küldött a Juventus portugál sztárja a Mozzart fogadóirodán keresztül Gavrilo Đurđević megsegítésére. A mezt már árverésre bocsájtották.

A Mozzart fogadóiroda, amely az előző jótékonysági licitáción megvásárolta a portugál csatár csapatkapitányi karszalagját a Zajedno Za Život szervezeten keresztül azonnal licitre bocsájtotta a Limundo internetes árverési oldalon. A mez bevételét a nyolc hónapos Gavrilo Đurđević gyógykezelésére fordítják, aki Pál Gajódi Olivérhez hasonlóan gerinc eredetű izomsorvadásban szenved.

A Mozzart fogadóiroda  nem elégedett meg az előző adományával, vagyis a 7,5 millió dinárral, amit a kapitányi karszalagélt fizettek, hanem fel szerették volna hívni a magánszemélyek, cégek, szervezetek figyelmét a társadalmi-felelősségvállalás fontosságára. Ezért kapcsolatba léptek Cristiano Ronaldoval, aki örömmel vette tudomásul, hogy a Szerbia-Portugália mérkőzésen eldobott kapitányi karszalagjáért 64 ezer eurót adtak jótékonysági célokra. Ezért  döntött úgy, hogy egy dedikált mezzel is megpróbál segíteni Gavrilonak, hogy minél előbb kezeléshez juthasson.

Cristiano Ronaldo
jótékonysági akció

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.