Ugrás a tartalomra

A magyar miniszterelnök üzent Portóból

2021.05.07
16:15
Forrás
MTI
Európa biztonsága az emberek beoltottságától függ - mondta a magyar miniszterelnök Facebook-videójában, a portugáliai Portóból bejelentkezve, ahol ma kezdődik az EU szociális csúcstalálkozója.

Orbán Viktor elmondta: a szociális csúcson ott vannak a miniszterelnökök, a szociális szervezetek, a szakszervezetek, a munkaadói szervezetek vezetői is, a kérdés pedig, amelyet megvitatnak, az, hogy miként tehetik szociálisan biztonságossá Európát. A magyar válasz az, hát úgy, ha minden európai polgár oltáshoz jut, mert ha nincs oltás, akkor a járvány megbetegíti az embereket, elveszítik az állásukat és nem tudják fenntartani a családjukat. Ezért az európai szociális helyzet kulcskérdése, hogy biztosítsuk minden európai polgárnak, hogy hozzájuthasson a vakcinához - jelentette ki a magyar kormányfő. 

Orbán Viktor
koronavírus
oltás
Porto

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.