Ugrás a tartalomra

Élet a maszk mögött

2021.05.08
20:42
Forrás
Pannon RTV
Feszültség, negatív gondolatok, stressz-, válság-, járványhelyzet-kezelés.

Erről szólt a Törökbecsén szervezett Élet a maszk mögött nevű foglalkozás, mely a jövőben a felsősöknek és középiskolásoknak szolgál majd útmutatóul. Az interaktív pszichológiai műhelymunkára a helyi Teleház Polgárok Egyesülete valamint a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi –Nemzeti Közösségi Titkárság jóvoltából került sor. A program keretében több műhelymunkát terveznek, melyeken a koronavírus okozta járványhelyzet által kiváltott negatív gondolkodásmód kezeléséhez, a fiatalokat az óbecsei Börcsök Margarita pszichológus látja el hasznos tanácsokkal. Az elmúlt időszakban a gyerekek közötti kapcsolatokban egyre gyakoribbak az erőszakos megnyilvánulások – jegyezte meg Báló Bordás Gizella, a törökbecsei Teleház Polgárok Egyesületének vezetője. Éppen ezért tartanak éppen ily jellegű foglalkozásokat.
A törökbecsei felsősöknek, valamint középiskolásoknak május végén szerveznek újra pszichológiai műhelymunkát.

maszk
Törökbecse

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.