Ugrás a tartalomra

A magyarkanizsai kemping várja a látogatókat

2021.05.12
11:25
2021.05.12
17:26
Forrás
Pannon RTV
Tárt karokkal várja a magyarkanizsai kemping a pihenni vágyókat egészen szeptember 15-ig.

Az elmúlt időszakban több fejlesztés is megvalósult a területen, igyekeztek minél komfortosabb pihenőhelyet kialakítani mindazok számára, akik igénybe veszik majd a kempinget.

Egyelőre még nem vette kezdetét a kempingszezon, de már sokan felállították sátraikat, vagy elhelyezték a lakókocsikat a magyarkanizsai Tisza-parti kempingben. A magyarkanizsai Bogics Erzsébet egy társasházban lakik, a természetben töltött idő számára megfizethetetlen. Az egész nyarat a szőke Tisza mellett szeretné tölteni: „Én minden évben lejövök, és minden évben jobban érzem magam, mert sokat javult a kemping.”

A kempingben több fejlesztés is megvalósult az elmúlt hetekben. A területen van áram, tisztálkodási- és illemhely, parkoló, valamint igyekeztek minél kényelmesebben kialakítani a pihenőhelyet.

Újvári Zsombor, turisztikával megbízott tanácstag, Magyarkanizsa KT: „Megtörténtek a parcellázások, külön van lakókocsinak, lakóautóknak kijelölt terület, és vannak a klasszikus sátrasoknak is parcellák. Az idei évben annyi változtatás van, hogy a kempingnek az elülső részében van az úgynevezett főzőrész. Ezeket a főzőrészeket az idelátogatók, lakosok is használni tudják. Ez is megfizettetésre kerül, viszont ott nem történik éjszakázás.”

Sátor és lakókocsi típusától függően napi 200 és 300 dinár között mozog a terület bérlése, míg az egynapos főzőhely a kemping által nyújtott lehetőségek használatával 250 dinárba kerül.

Kemping
Újvári Zsombor
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.