Ugrás a tartalomra

Jöjjön és nézzen! Álmodjon velünk!

2021.05.12
13:49
2021.05.12
17:19
Forrás
Pannon RTV
A megszokottól eltérő előadás bemutatójára készül a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház, a színészek nem beszélnek.

A nézés költészete pénteken 19 órakor tekinthető meg. Urbán András rendező elmondta, hogy az előadásban magát a színházat keresték, az ember mint jelenlét és test jelenik meg a színpadon. 

Akik játsszák: Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Varga Heni és Verebes Andrea, a zenét Mezei Szilárd szerezte.

Urbán András, rendező, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Ennek az előadásnak már az elmúlt két évben lehetett látni több munkaverzióját, bemutatóját és munkaverzióját. Felismerhetőek bizonyos tárgyak az előadásból. Az előadás egy része itt látható most mögöttünk. Ez egy teljesen másfajta típusú előadás, amit megszokhatott a közönség, tehát nem egy drámai alapú színházi előadásról beszélünk, nem egy irodalmi alap.”

Kosztolányi Dezső Színház
előadás
bemutató
A nézés költészete
Urbán András

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.