Ugrás a tartalomra

23 éve hunyt el Sinatra

2021.05.14
16:48
2021.05.14
17:08
Forrás
Pannon RTV
1998 május 14-én hunyt el a szórakoztatóipar egyik, talán legnagyobb alakja, Frank Sinatra, többszörös Grammy- és Oscar-díjas, olasz származású amerikai énekes, színész, becenevén „a hang”.

Az elmúlt években a legjobb barátai meséltek érdekes történeteket a Szabadkai Magyar Rádiónak. Az amerikai komikus Tom Dreesen meghatódva emlékezett barátjára, akivel több mint egy évtizeden át léptek fel közösen.

Rajta kívül még Sid Mark, az Amerikai Egyesült Államok legismertebb rádiós műsorvezetője is exkluzív interjút adott az SZMR-nek. Ő is bensőséges baráti viszonyt ápolt Sinatrával.

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.