Ugrás a tartalomra

Megszépült Felsőhegy játszótere

2021.05.17
14:31
2021.05.17
17:11
Forrás
Pannon RTV
A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Emellett közös munkával a pince klubhelyiségét is renoválni szeretnék, amely majd a közeljövőben, fiataloknak szóló programoknak adhat helyet.

Ősz Szabó Norbert, Felsőhegyi Önkéntes Központ: „A pince klubot még a tavaly őszi bálunkból befolyt összegből kezdtük felújítani. A lámpatesteket cseréltük, led új kivilágítást kapott. Valamint önerőből átfestettük, az aktivisták végezték el ezeket a munkálatokat. Ezt szeretnénk folytatni természetesen. Az még egy nagy öröm számunkra, hogy erre felfigyeltek már többen és kaptunk egy televíziót is amit majd az ifjúság tud használni esténként, amit egy igazi közösségi térré tudunk alakítani.”

Felsőhegy
játszótér
felújítás
klub

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.