Ugrás a tartalomra

Országos szintű virtuális állásbörzét tart a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

2021.05.17
16:27
2021.05.17
17:16
Forrás
Pannon RTV
A börzére csütörtökön 10-től 16 óráig kerül sor.

A részvétel ingyenes, de csak 7500 munkát kereső személy jelentkezhet be a www.nsz-sajamzaposljavanja.rs honlapra. Ezért az érdeklődőknek mielőbb regisztrálniuk kell. 70 szerbiai munkaadó fog bemutatkozni, összesen mintegy 2800 szabad munkahellyel.

Életkortól, iskolai végzettségtől függetlenül szemezgethet majd mindenki a felkínált munkák között – mondják a szabadkai munkaközvetítő illetékesei. Szabadkán hét munkáltató vesz részt ezen az állásbörzén.

Szécsi Erdmann Elvira, munkaügyi tanácsadó: "Minden munkát kereső személy, aki szeretne részt venni ezen az állásbörzén, kell hogy regisztráljon a honlapon, azután kap egy kódot az-e-mail címére, és azzal a kóddal tud majd május 20-án 10 órakor belépni az állásbörzére. Ott alkalom lesz arra is, hogy esetleg a kiválasztott munkaadóval cseteljen, megbeszélje a dolgokat. Tehát egy kisebb állásinterjút is le tud bonyolítani, vagy ha információra van szüksége, akkor azt meg tudja ott kérdezni a munkaadótól."

virtuális állásbörze
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
munkalehetőség

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.