Ugrás a tartalomra

A rendőrségi irodánál lázonganak az újvidékiek

2021.05.18
13:35
2021.05.18
14:13
Forrás
Magyar Szó
Útlevelek és igazolványok kiadása okozta az elégedetlenséget. Azt állítják, a tisztviselők kapcsolati alapon több embert előre engedtek.

Fellázadtak a polgárok az újvidéki Péter király sugárúton lévő rendőrségi iroda előtt. Ennek oka az volt, hogy az intézmény munkatársai leállították a személyi igazolványok és az útlevelek kiállítását, emiatt pedig hosszú sor alakult ki. A helyszínen várakozó polgárok arról számoltak be, hogy a tisztviselők kapcsolati alapon több embert is előre engedtek. A várakozók hangot adtak az elégedetlenségüknek, így a rendőrség reggel 7-kor eldöntötte, hogy nem nyitja ki a tolóablakokat a személyi igazolvány és az útlevél kiállítására.

Aik a vezetői engedélyt vagy más dokumentumot szerettek volna csináltatni, szabadon bemehettek az irodába. Végül csak 8 órakor kezdték el fogadni az igazolványra és az útlevélre várakozó polgárokat.

útlevél
rendőrség
Újvidék

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.