Ugrás a tartalomra

61 éves az Újvidéki Egyetem Orvostudományi Kara

2021.05.18
17:41
2021.05.18
17:46
Forrás
Közlemény
A jeles alkalomról ünnepi akadémiával emlékeztek meg.

A köztársaság, a tartomány, a város, valamint a tudományos-akadémiai közösség képviselői körüljárták a kar új szárnyát is. A 2700 négyzetméter területű új objektum építése egy évvel ezelőtt kezdődött. Az első részre a Tartományi Kormány és az Újvidéki Egyetem közösen 120 millió dinárt szántak, a belső munkálatokra pedig még 166 millió dinár lesz előlátva. Várhatóan a 2022/23-as tanévben nyitja meg kapuit az egyetemisták előtt.

Újvidéki Egyetem
Orvostudományi Kar
tartományi kormány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.