Ugrás a tartalomra

A TSC nyert a bajnokság utolsó fordulójában

2021.05.18
18:58
2021.05.18
19:41
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgócsapat a Szuperliga ötödik helyén végzett.

A TSC 2:1-es győzelmet aratott a Inđija csapata felett a szerb labdarúgó Szuperliga 38-ik és egyben zárófordulójában. Az első találatot a 17. percben Mihajlo Banjac szerezte meg a TSC számára. A kieső helyen álló Inđija nem adta könnyen magát, ugyanis a 34. percben Dimitrov révén egyenlítettek. A második félidő 58. percében a TSC jutott büntetőhöz, ezt pedig a gárda házi gólkirálya, Nenad Lukić magabiztosan értékesítette. Újabb találat nem esett a mérkőzésen, így maradt a 2-1-es topolyai siker.

A győzelemmel 58 pontot szerezve az ötödik helyen végzett a 20 csapatos Szuperligában.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Fontos volt számunkra a győzelem, azért, hogy a végén az ötödik helyet azért be tudjuk könyvelni. Egy olyan mérkőzés, amelyen már az elején eltudtuk volna dönteni a mérkőzés kimenetelét, sajnos sok helyzetet kihagytunk, vagy az ellenfél kapusa védett nagyon jól. Ugyanez következett a második félidőben is. Azt mondom, hogy a 2:1-es eredmény megérdemelt, de persze több gólt vártunk, hogy még eredményesebben zárjuk a bajnoki évet, de elégedettek vagyunk mindenféleképp ezzel a mai győzelemmel.”

TSC
Szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.