Ugrás a tartalomra

Aranyérmes a Mačković-Vasić páros

2021.05.23
15:20
2021.07.29
07:40
Forrás
subotica.com
Aranyérmet szerzett Mačković Martin és Miloš Vasić a luzerni evezős Világkupán. A szoros rajt után a szerbiai páros kiemelkedett a mezőnyből és 500 méter után már az élen álltak.

A folytatásban a Mačković-Vasić páros diktálta a tempót, amivel növelni tudták az előnyüket a riválisaikkal szemben. A szabadkai származású Mačković Martin és a belgrádi Miloš Vasić ellentmondást nem tűrően versenyzett, 1500 méternél több mint két másodperces előnnyel rendelkeztek. A páros végül 6:36,84 idővel szerezte meg az aranyérmet. Másodikként az olasz, harmadikként pedig a román csapat ért célba. A szerbiai páros következő megmérettetése a tokiói olimpián lesz.

Mačković Martin
evezés
Miloš Vasić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.