Ugrás a tartalomra

Ruhabörze Felsőhegyen

2021.05.23
14:46
2021.05.23
17:28
Forrás
Pannon RTV
Ötödször tartottak ruhabörzét Felsőhegyen a zentai adománybolt és a felsőhegyi Önkéntes Központ szervezésében. Az esemény sok érdeklődőt vonzott.

Nagy volt az érdeklődés a tavaszi ruhabörze iránt. Használt, minőségi ruhákból válogathattak az érdeklődők.

Varga Polyák Szilvia, Felsőhegy: „Nagyon elégedett vagyok, mert sokszor, sok mindent itt találok. Például kabátot, cipőt, amire szükségem van, meg itt mindig van, aki segít, hogy megtaláljuk amire szükségünk van. Mivel egy évben többször van így nagyon nagy segítség. Amikor iskolatáska kell, vagy kabát, biztos, hogy találunk.” 

Az akcióval a szervezők elsősorban segíteni szeretnének.

Ősz Szabó Norbert, elnök, Önkéntes Központ, Felsőhegy: „Megint készültünk mindenféle ruhával, amit kaptunk az adományboltból. Itt megtalálható gyerek, felnőtt télikabát is, de úgy gondoljuk, hogy azt a ruhadarabot kell elvinni, ami megfelelő és megvárja a szezont és megfelelő lesz. Úgy vesszük észre, hogy mindenre igény van, minden szükséges, amit ide elhozunk.”

Felsőhegy
ruha

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.