Ugrás a tartalomra

Robert Lewandowski nyerte az európai Aranycipőt

2021.05.24
12:24
2021.05.24
12:35
Forrás
MTI
Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel csatára nyerte az európai Aranycipőt, mivel 41 góllal zárta a német labdarúgó-bajnokság elmúlt idényét.

A transfermarkt.de beszámolója szerint a második helyen a hatszoros győztes Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója végzett, aki harminc találattal lett gólkirály a spanyol élvonalban. A harmadik helyet a négyszeres aranycipős Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál futballistája szerezte meg, aki 29 alkalommal volt eredményes az olasz bajnokságban.
Lewandowski először nyerte meg a rangos díjat, ő lett az első lengyel futballista, illetve a kétszeres győztes Gerd Müller után a második Bayern München-játékos, aki kiérdemelte az Aranycipőt. A Bundesligából rajtuk kívül senki nem tudott az európai góllövőlista élén végezni.

Aranycipő
Robert Lewandowski

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.