Ugrás a tartalomra

Éled a belföldi turizmus Szerbiában

2021.05.25
22:41
Forrás
Pannon RTV
Szerbia több akcióval, rendezvénnyel várja a turistákat.

Karlóca ma is soknemzetiségű település, amolyan Vajdaság, kicsiben. Az óvárosban mintha megállt volna az idő, talán csak néhány bolt emlékeztet arra, hogy 2021-et írunk. A város jelenleg a borászatból és a turizmusból él. Az újranyitás nagy öröm volt Karlócának, de egyelőre még csak a hazai kirándulni vágyók látogatnak el Szerémség legszebb városába. A borászok és idegenvezetők azonban bizakodva várják a külföldi látogatókat is.

Szerbia, illetve Vajdaság is több akcióval, rendezvénnyel várja az idelátogatókat - akár külföldről, akár belföldről. Ezekről is beszélt a Közügyekben dr. Győri Lukrécia egyetemi tanár.

turizmus
Közügyek
Karlóca

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.