Ugrás a tartalomra

Távozik Zidane a Real Madrid vezetőedzői posztjáról

2021.05.27
10:58
Forrás
Magyar Szó, MTI, M4 Sport
Azonnali hatállyal távozik a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Zinedine Zidane - írja a spanyol média.

A francia edző a döntést szerdán előbb a csapat előtt, majd a vezetőségnek is bejelentette – számolt be a klub belügyeiben járatos AS. A döntést várhatóan rövidesen hivatalosan is bejelentik.

Zidane második időszakát töltötte a Real élén, először 2018 nyarán, zsinórban három Bajnokok Ligája-győzelem után távozott. 2019-es visszatérését követően tavaly bajnoki elsőséget ünnepelhetett a La Ligában, a mostani szezonban azonban az Atlético Madrid mögé szorult, a BL-ben pedig a negyeddöntőben búcsúzott.

Zinedine Zidane
Real Madrid
távozik
vezetőedző
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.