Ugrás a tartalomra

Ismét látogatható a Sagrada Família

2021.05.29
22:24
Forrás
euronews
Újra megnyílt a látogatók előtt Barcelona és egész Spanyolország egyik leghíresebb látványossága, az Antoni Gaudí tervezte Sagrada Família. Óriási az érdeklődés iránta.

Spanyolország egyik legnépszerűbb turistalátványossága iránt óriási az érdeklődés: mióta megnyitották az online jegyvásárlást, óránkét több mint ezer belépőt értékesítettek. A vírus miatt bevezetett korlátozásokat még nem oldották fel teljesen, ezért a látogatók számát az eredeti befogadóképesség hetven százalékában maximálták. A Sagrada Família Európa második legtöbbet látogatott temploma a vatikáni Szent Péter-bazilika után.

A különleges formájú templom ezentúl hétvégéken reggel kilenc és délután három óra között látogatható. A koronavírus-járvány megfékezésére bevezetett korlátozások miatt a Sagrada Família októbertől zárva volt.

Spanyolország
Sagrada Família
nyitás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.