Ugrás a tartalomra

Esős hétfő, zivataros kedd

2021.05.31
07:49
Forrás
Rhmz
Marad a változékony idő Vajdaságban. Felhős égboltra, záporokra, zivatarokra számíthatunk a következő napokban is.

Hétfőn borult égre és egész napos esőre van kilátás a térségben.

Gomolyfelhős lesz az ég kedden is Vajdaságban, de már néhol kisüthet a nap. Az előrejelzések szerint helyenként eshet az eső, vagy zivatar alakulhat ki. A hőmérséklet csúcsértéke 19 fok körül alakulhat, késő este pedig 9 fokra csökken.

Szerdán erősen felhős időre van kilátás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A szerbiai Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet szerint a hőmérséklet 21 fokig emelkedhet.

időjárás
hőmérséklet
eső
csapadék

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.