Ugrás a tartalomra

Vádat emeltek a gázoló ellen

2021.05.31
11:45
Forrás
Index.hu
Vádat emeltek a magyarországi Kiskunhalason az ellen a férfi ellen, aki még 2019-ben elütött, majd harminc méteren át tolt a kocsi alatt egy kerékpározó kislányt.

A sofőr ittas volt, ráadásul segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. A 13 éves gyerek súlyosan megsérült, több csontja is eltört, de maradandó károsodást nem szenvedett. A férfi ellen most súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat – tudatja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleménye. Az ügyész végrehajtandó börtönt, valamint közügyektől és közúti járművezetéstől való eltiltást kért.

gázoló
vádemelés
Kiskunhalas

Most

12:58, Frissítve: 13:04

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.