Ugrás a tartalomra

Stefanović: A határidő előtt elkészül az újvidéki covid-kórház

2021.06.02
07:56
Forrás
Szerbiai RTV
Sokkal jobban haladnak az újvidéki covid-kórház építési munkálatai, mint ahogy azt eredetileg tervezték - mondta Nebojša Stefanović tegnap este az építkezésen tett látogatása során.

A szerb védelmi miniszter kiemelte, az intézmény szeptember első napján készen áll majd a betegek fogadására. Stefanović megköszönte mindazok munkáját, akik a projektben részt vesznek.

A több mint 20 ezer négyzetméteres épület a legkorszerűbb installációkkal lesz felszerelve, amelyek lehetővé teszik a legmodernebb berendezések használatát, valamint itt lesz a legnagyobb kapacitás az intenzív betegek ellátására, 220 ággyal - tette hozzá a politikus.

Stefanović kitért az oltakozás ütemére is, amely mint mondta, jó ütemben halad a Védelmi Minisztérium és a szerb hadsereg tagjai között is. Több mint 20 ezren már megkapták a vakcina első adagját, és meghaladta a 13 ezret azok száma, akik a második oltást is felvették.

Nebojša Stefanović
Újvidék
covid-kórház

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.