Ugrás a tartalomra

Szúnyogirtás 10 vajdasági községben

2021.06.04
19:22
2021.06.04
21:16
Forrás
Pannon RTV
Június 6-a és 21-e között Titel, Palánka, Bács, Törökbecse, Zenta, Magyarkanizsa, Csóka, Törökkanizsa, Karlóca, Belcsény területén végzik majd a kártevők írását földről, vízről és levegőből.

Szúnyogirtást végeznek 10 vajdasági községben az elkövetkező időszakban.Titel, Palánka, Bács, Törökbecse, Zenta, Magyarkanizsa, Csóka, Törökkanizsa, Karlóca, Belcsény területén végzik majd a kártevők írását földről, vízről és levegőből az időjárástól függően június 6-ától 21-ig. Az újvidéki Ciklonizació Részvénytársaság figyelmezteti a méhészeket, hogy ebben az időszakban zárják be illetve szállítsák el a kaptáraikat, mert a használatos vegyszertől a méhek is elpusztulhatnak. A méreganyag hatása három napig tart.

szúnyogirtás

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.