Ugrás a tartalomra

Íjászat: Nem bizonyult könnyűnek a radanováci lőtér terepe

2021.06.06
20:25
2021.06.06
20:43
Forrás
Pannon RTV
3D minősítő íjászversenyt szervezett a szabadkai Veterán Íjász Egyesület. A radanováci lőtéren 24 kihelyezett gumiállatra lőttek a versenyzők.

A Szerbiai Íjász Szövetség naptárában is szereplő megmérettetésre az egész ország területéről érkeztek pionír, ifjú, felnőtt és veterán kategóriában versenyző íjászok, több mint 80-an. A szabadkai verseny egyben felkészítés is volt az augusztus végén esedékes 3D Európa Bajnokságra, amit a szlovéniai Mariborban tartanak. Szerbiát 4 versenyző képviseli, többek között Pataki Zoltán Szabadkáról és Dejan Varju Csantavérről.

íjászverseny
3D
Veterán Íjász Egyesület
Radanovác
lőtér
Szerbiai Íjász Szövetség

Most

12:58, Frissítve: 13:04

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.