Ugrás a tartalomra

Védettségi karszalag a szurkolóknak az Eb budapesti mérkőzéseire

2021.06.08
16:40
Forrás
Nemzetisport.hu
Csak védettségi karszalaggal mehetnek be a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire.

Annak érdekében, hogy a védettség igazolása zökkenőmentes legyen, a szurkolók számára több helyszínen és több időpontban zajlik a karszalagok átadása, a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján - mondták a szervezők. A karszalagok átvételéhez az állomáson be kell mutatni egy érvényes fényképes igazolványt és a védettségi igazolványt. A 18 éven aluli szurkolók számára nem kell karszalag, csak egy karszalaggal rendelkező felnőtt kísérő. A labdarúgó EB pénteken kezdődik.

Európa bajnokság
védettségi igazolvány

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.