Ugrás a tartalomra

Új műsorok a Szabadkai Magyar Rádióban

2021.06.14
11:32
2021.06.14
11:38
Forrás
Pannon RTV
A Körhinta informatív-szórakoztató műsor minden hétköznap 16 órától várja a hallgatókat. A sportkedvelők hétfőnként 11 órától a Tizenegyes című műsorunkból tájékozódhatnak a labdarúgó-Eb történéseiről.

Új délutáni, informatív-szórakoztató műsor indul a Szabadkai Magyar Rádióban. A Körhinta ezentúl minden hétköznap a 16 órai híradót követően jelentkezik. A színes kavalkád, amelyben a közérdekű információkat a legjobb retró slágerekkel fűszerezik, 20 óráig várja a hallgatókat. A labdarúgó kontinensviadal ideje alatt pedig közös műsor lesz az SZMR-ben és a Pannon Rádióban. A Tizenegyes hétfőnként 11 órától jelentkezik a 107,1 és a 91,5 MHz-en Tóth Tiborral.

Szabadkai Magyar Rádió

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.