Ugrás a tartalomra

Orbán: Bátor és szokatlan döntéseket kell hoznunk

2021.06.15
17:08
Forrás
MTI
Elfogadta a magyar Országgyűlés a gazdaság újraindításáról szóló költségvetést - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett videójában.

A cél 5,5 százalékos gazdasági növekedés, a költségvetés ehhez jó alap, de önmagában nem elegendő - szögezte le Orbán, hozzátéve, ha sikerül, vissza tudjuk adni a gyermeket nevelő családoknak azt az adót, jövedelemadót, amit 2021-ben befizettek. A miniszerelnök egyúttal leszögezte: folytatják a 13. havi nyugdíj visszaadását, visszaépítését, a 25 év alattiak számára személyi jövedelemadó nélküli munkalehetőséget tudnak biztosítani. Megegyezhetnek a vállalkozókkal, hogy 200 ezer forint legyen a minimálbér, és ismét csökkenthetik a munkát terhelő adókat. Nagy feladat, de nem lehetetlen. Hajrá, magyarok! - zárta szavait a miniszterelnök.

Orbán Viktor

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.