Ugrás a tartalomra

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

2021.06.15
17:32
2021.06.15
18:57
Forrás
Pannon RTV
Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

A nemzeti együttes 3-5-2-es felállásban veszi fel a harcot a Puskás Arénában a címvédővel, amelynél minden nagy sztár, így Cristiano Ronaldo is szerepel.

A találkozó 18 órakor kezdődik a Puskás Arénában a török Cüneyt Cakir sípjelére.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Gulácsi - Botka, Orbán, Szalai A. - Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola - Szalai Á., Sallai

A portugál válogatott kezdőcsapata:
Rui Patrício - Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro - Danilo, William, Bruno Fernandes - Ronaldo, Diogo Jota, Bernardo Silva

UEFA Euro 2020
magyar labdarúgó-válogatott

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.