Ugrás a tartalomra

Értékelték az elvégezett munkát a VASZ közgyűlésén

2021.06.16
15:35
2021.06.16
16:57
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt évben elvégzett munkáról és az idei tervekről is szó esett az Agráregyesületek Szövetségének évi rendes közgyűlésén, amit Magyarkanizsán tartottak meg.

Az eseményen elhangzott, a falugazdászok munkája a tavalyi évben a korlátozások ellenére is jól működött, és teljesítették az igényeket. Az ülésen a falugazdász-hálózattal kapcsolatos tervekről is szó esett.

Nagy Miklós, elnök, Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége: „Az idei évre tervezett tevékenységekről beszélünk, amelyen természetesen mindig a fő hangsúly a falugazdász hálózatnak a működtetésén, annak a javításán, a falugazdászoknak a képzésén van és most már, hogy javult a vírushelyzet, így akkor a mezőgazdasági termelők részére is tudunk szervezni különböző szakmai előadásokat, tanfolyamokat is a részükre, valamint a különböző bemutatókon, kiállításokon való részvétel, hiszen a 20 falugazdászunk, aki terepen dolgozik, az meg tudja szervezni és össze tudja fogni a termelőket.”

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Nagy Miklós
Magyarkanizsa

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.