Ugrás a tartalomra

Nyílt napot tartott a Magyarkanizsai Cserkészcsapat

2021.06.19
20:58
2021.06.19
21:08
Forrás
Pannon RTV
A különböző programok mellett a szervezők fő célja, hogy a gyerekeknek bemutassák Magyarkanizsa természeti kincseit, illetve közelebbről megismertessék velük a cserkészetet.

Közösségépítő játékokkal, kézműves foglalkozással, cserkészdalok tanulásával várták a szervezők a Vízitelepre kilátogatókat.

Pihe Tamara cserkész: „Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy minél jobban buzdítsuk a gyerekeket a természetbe, hogy meglássák, hogy milyen kincs rejlik itt, Magyarkanizsán, itt van mellettünk a Tisza, hogy itt vagyunk mi, cserkészek, hogy felderítünk, és hogy milyen jó itt a természetben lenni, nem csak otthon ülve, a számítógép előtt ülve.”

A Magyarkanizsai Cserkészcsapat egész éven át várja az új tagok jelentkezését. Több programmal is készülnek a nyár folyamán, valamint a telephelyük más tematikájú táboroknak is helyet ad majd.

Oláh Tibor csapatparancsnok: „Vannak már érdeklődők, jelentkezők. Mi is szeretnénk tábort szervezni. Ami nagy újdonság, hogy a mi fiataljaink vennék át a táborszervezést, ami azt jelenti, hogy kezdésnek a tábor napközis tábor lenne, tehát nem lesz lent alvás. Az egész programot ők fogják összeállítani, mi csak segítünk a szervezésben nekik.”

A Magyarkanizsai Cserkészcsapat következő eseményére a tiszavirágzáskor kerül sor, amikor lehetőség adódik a természeti jelenség megtekintésére, kenuzásra, ismerkedésre.

nyílt nap
Magyarkanizsai Cserkészcsapat
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.