Ugrás a tartalomra

Fitt percek a Pannon Televízióban

2021.06.20
11:07
2021.06.20
15:13
Forrás
Pannon RTV
Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.

Kókai Mónika, a Fitt percek szerkesztője: „Minden hétköznap 15 percben átmozgatja majd azokat, akik követik a műsort. A Pannon Televízió műsorán reggel 8 óra 10 perctől és 16 órától lesz követhető hétköznaponként, és természetesen a Fitt zóna Facebook-oldalán is visszanézhetők lesznek majd az edzések. Személyi edzők fognak edzeni azokkal, akik úgy gondolják, hogy nyáron ezt a formáját választják a testmozgásnak.”

Az adásokat honlapunkon is megnézhetik majd az érdeklődök.

Pannon Televízió
Fitt percek
sportolás
edzés
műsor
Kókai Mónika

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.