Ugrás a tartalomra

Vízbe fulladt egy 15 éves fiú

2021.06.22
13:07
Forrás
Magyar Szó
Vízbe fulladt egy 15 éves fiú a Rzav folyóban, amely Arilje városán folyik keresztül - jelenti a szerb sajtó.

A baleset Uski Virnél történt tegnap, ahol a kamasz két társával együtt fürdött, tudósít a Blic. A szemtanúk szerint a 15 éves fiú úszott a folyóban, majd az egyik pillanatban hirtelen elmerült. A barátai beúsztak érte, és kihúzták a partra, azonban már késő volt. A helyszínre gyorsan megérkezett a mentőcsapat, az orvosok megpróbálkoztak az újraélesztéssel, azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

fulladás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.