Ugrás a tartalomra

Bemutatót tartott a rendőrség Magyarkanizsán

2021.06.23
15:05
2021.06.23
16:34
Forrás
Pannon RTV
Rendőrségi gyakorlattal egybekötött bemutató volt a magyarkanizsai strandon, melyet a belügyminisztérium és a rendőrség napja alkalmából szerveztek meg.

Az eseményen átadtak egy járőrhajót is, mely öt községet szolgál majd.

Fejsztámer Róbert, polgármester: "Most pedig sikerült jó néhány év várakozás után, azt a rendőrségi hajót, a rendőrség számára, járőrözés céljából, amit még öt, hat évvel ezelőtt egy európa uniós pályázaton keresztül sikerült az önkormányzatnak beszerezni. Ezt a hajót ugyebár láthatja mindenki, aki lelátogatott a Tisza-partra, ennek a hajónak a bemutatását. Természetesen ez a rendőrhajó Magyarkanizsától egészen Adáig fog járőrözni, tehát egész észak-bánáti körzetet, ami a kikindai rendőrséghez tartozik. Ezt a körzetet a Tisza-mentét magában fogja foglalni."

Magyarkanizsa
rendőrség
bemutató

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.