Ugrás a tartalomra

Bődületes iramban ejtették ki a spanyolok a horvátokat

2021.06.28
20:49
2021.06.28
21:02
Forrás
MTI, m4sport.hu
A spanyol válogatott hosszabbítás után 5–3-ra legyőzte Horvátországot a labdarúgó Európa-bajnokság hétfői nyolcaddöntőjében, és ezzel bejutott a kontinenstorna negyeddöntőjébe.

A spanyol válogatott hosszabbítás után 5-3-ra legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvát csapatot a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hétfői első nyolcaddöntőjében, Koppenhágában. 

A horvát együttes egy ritkán látható, 40 méteres Pedri-öngóllal szerzett vezetést, de a végig nagy labdabirtoklási fölényben játszó spanyolok még az első félidőben egyenlítettek, a másodikban pedig újabb két gólt szerezve fordítottak. A horvátok nem adták fel, a rendes játékidő utolsó perceiben előbb szépítettek, majd a ráadásban hosszabbításra mentették a találkozót.

A plusz harminc perc első félidejében Luis Enrique csapata végül három perc alatt szerzett két góljával kiharcolta a továbbjutást.

A 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok spanyolok a negyeddöntőben a ma esti Franciaország-Svájc összecsapás győztesével találkoznak Szentpéterváron.

Horvátország
Spanyolország
Európa-bajnokság
UEFA Euro 2020

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.