Ugrás a tartalomra

Szünetel a népkonyha Törökbecsén

2021.06.29
20:51
Forrás
Pannon RTV
Törökbecsén július 1-jétől szünetel a népkonyha működése. A bánáti községben október 1-től 170 rászorulónak biztosítottak napi egytálételt.

A Vöröskereszt Szervezetének, valamint Törökbecse önkormányzatának köszönhetően, a bánáti községben 2013-tól üzemel sikerrel a népkonyha. Kilenc hónapon át a törökbecsei népkonyhán étkező 170 rászoruló közül 72 törökbecsei, 41 kumáni, 37 beodrai és 20 bocsári. A törökbecsei népkonyha idén október 1-jén kezdi meg majd újra működését.

Törökbecse
népkonyha

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.