Ugrás a tartalomra

Nyári turnén a Pannon Rádió - Mórahalom a következő állomás

2021.07.02
11:28
2021.07.02
17:18
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődőket Zvekán Péter, Sánta Zoltán és Kókai Mónika várja szombaton 14 és 16 óra között a fürdőben, a 91.5 megahertzen vagy online.

A Pannon Rádió nyári turnéjának második állomása ezúttal a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. A műsorvezetők ajándékokkal, jó zenékkel és színes programokkal készülnek.

Zvekán Péter, szerkesztő-műsorvezető, Pannon Reggeli: „A műsorban nagyon sok vendég lesz. Többek között megtudhatjuk majd azt, hogy milyen fejlesztések és újítások történtek Mórahalmon a gyógyfürdőben az elmúlt időszakban. Ezen kívül a Patkó Lovas Színházról is lesznek információink, újak, meg a különböző egyéb mórahalmi látványosságokról, meg még a gyógykezelésekről is, tehát egy teljes képet kapunk Mórahalomról. Plusz, azért természetesen megkóstoljuk a lángost, koktélokat keverünk és még sok-sok érdekességet, úgyhogy érdemes velünk tartani.”

Pannon Rádió
Mórahalom

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.