Ugrás a tartalomra

Vedd el a számlát és nyerj! – várják a borítékokat

2021.07.10
08:02
Forrás
Szerbiai RTV
Idén a tavaszi és az őszi húzások között is beküldhetőek a borítékok a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjátékra.

A nyáron beérkező borítékok, a még tavasszal megmaradtakkal együtt, egyenlő eséllyel vesznek részt a játékban az őszi folytatás során – írja a Szerbiai RTV. A polgároknak a játékban való részvételhez tíz fiskális számlát, vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugtát kell elküldeniük. Ezek nem lehetnek április 1-től régebbiek és 100 dinárnál kisebb értékűek, valamint továbbra is külön kell borítékolni őket. A játékban résztvevők között az ősz folyamán nyolc belgrádi lakást és 30 darab Fiat 500L márkájú személygépkocsit sorsolnak ki.

Vedd el a számlát és nyerj!

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.