Ugrás a tartalomra

Hétfőtől szigorúbban ellenőrzik a korlátozások betartását

2021.07.11
14:14
2021.07.11
14:21
Forrás
Szerbiai RTV
Hétfőtől szigorúbban ellenőrzik a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások betartását az egészségügyi minisztérium illetékesei, mivel sokan felelőtlenül viselkednek - hívta fel a figyelmet Goran Stamenković.

Az egészségügyiminiszter-helyettes a Szerbiai RTV műsorában elmondta, az ellenőrök azt figyelik majd, hogy az emberek viselnek-e maszkot, illetve hogy a vendéglátóhelyeken betartják-e a megfelelő távolságot és létszámkorlátozást. Jövő héttől többek között az uszodákat, a napköziket, valamint az óvodákat is ellenőrzik - emelte ki Stamenković.

koronavírus
járvány
korlátozás
ellenőrzés

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.