Ugrás a tartalomra

Több órás várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely Magyarországról kilépő oldalán

2021.07.17
08:59
Forrás
police.hu
Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális határhelyzetekről.

Torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely Magyarországról kilépő oldalán a reggeli órákban. A személygépkocsiknak három órát kell várakozniuk főként a szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt.

Nagyjából egy órás várakozási idővel kell számolni az Ásotthalom-Királyhalom, a Röszke-Horgos és a Hercegszántó-Béreg határátkelőknél Szerbia irányába.

Magyarország irányába egyedül a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőn alakultak ki hosszú sorok, a várakozási idő meghaladja a két órát - közölte a police.hu. Indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális határhelyzetekről, hiszen folyamatosan változik várakozás mértéke.

határ
sor
torlódás
várakozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.