Ugrás a tartalomra

Fokozatos felmelegedés várható térségünkben

2021.07.21
17:25
2021.07.21
17:51
Forrás
Pannon RTV
A kissé felhős, de nem túl meleg időjárás sem tartotta vissza a fürdőzőket Szabadkán.

A sétaerdei medencét az enyhe időjárás ellenére is látogatták szerda délután.

Visszafogottan, de visszatér a nyár! A néhány napig tartó zivataros időjárás után fokozatos felmelegedés várható térségünkben, emiatt egyelőre nincsen sok fürdőző a szabadkai városi medencében.

Sokan szabadságolni jöttek haza Szabadkára. Magda Leman Pavlević férjével és unokáival érkezett felfrissülni Svédországból.

Magda Leman Pavlević: "Szabadkaiak vagyunk úgy, hogy minden évben hazatérünk, nagyon jól érezzük magunkat."

Ugyan 30 fok alatti volt ma a hőmérséklet, ennek ellenére mégis melegen sütött a nap. Az úszás után sokan napozni is kifeküdtek.

Vízi Klementina: "A délutánt szánom így, munka után, megvagyok elégedve a víz minőségével, szeretek úszni és erre tökéletesen megfelelő."

A gyerekek izgatottan várták sorukat, majd csobbantak a sétaerdei medence csúszdájáról, egyenesen a vízbe. Matias Maja is szeret csúszdázni, nyaranta ha teheti, gyakran látogatja meg a medencét.

Matias Maja: "Nagyon jól, nagyon gyorsan meglehet hajtani magad benne és tök gyorsan le lehet menni vele."

Az elkövetkező napokban továbbra is népszerű helyszín maradhat a sétaerdei medence, ugyanis a hét további részében derült és száraz idő várható. Az elkövetkező hetekben szombatonként a Szuper nyár elnevezésű program keretében ügyességi csapatjátékokat és palacsintaevő versenyt is szerveznek a szabadkai medencénél.

felmelegedés
sétaerdei medence
sétaerdei uszoda

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.