Ugrás a tartalomra

Ötkarika - Olimpia a Pannon Televízióval

2021.07.23
07:48
Forrás
Pannon RTV
Új, élő műsorral készül a Pannon Televízió. Az Ötkarika az idei tokiói olimpiát követi és elemzi majd vendégekkel, szakértőkkel.

 A műsorvezetők Dóró Alen és Herczeg Zsolt. Az Ötkarikát július 23-tól augusztus nyolcadikáig minden nap követhetik, 17 órától a Pannon Televízió műsorán.

Dóró Alen, szerkesztő-műsorvezető, Pannon Televízió: „Két vendég lesz mindig a műsorban és megpróbálunk olyan szakértőket hozni, akik az aktuális sporteseményekhez fognak igazodni, tehát ha a teniszről lesz szó, akkor teniszedzőket, vagy teniszezőket, birkózásnál pedig onnan hívunk majd szakértőket, és természetesen a szerb, illetve a magyar sportolókon lesz a hangsúly, de természetesen figyeljük majd az összes nemzet teljesítményét az olimpián.”

Ma hivatalosan is elkezdődik a 32. nyári olimpia Tokióban. Az eredetileg 2020 nyarára tervezett játékokat az ötkarikás mozgalom történetében rendhagyó módon, a koronavírus-járvány miatt, egy évvel el kellett halasztani. A legfrissebb információk szerint 33 sportágban mintegy 11 250 sportoló verseng majd egymással 43 helyszínen. Magyarországot 173, Szerbiát 86 sportoló képviseli. A japán fővárosban terjedő fertőzés miatt az a döntés született, hogy a július 23-a és augusztus 8-a közötti versenyeket nézők nélkül, üres lelátók előtt rendezik meg.

Ötkarika
Pannon Televízió
Tokió
olimpia
Dóró Alen
Herczeg Zsolt

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.