Ugrás a tartalomra

U istom čamcu - pravac Tokio / Egy csónakban – irány Tokió

2021.07.26
21:10
Forrás
Pannon RTV
Filmski portreti veslača Martina Mačkovića i Miloša Vasića u produkciji Panon RTV-a. / A Pannon RTV portréfilmje Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről.

Snimljeni su filmski portreti o veslačima Martinu Mačkoviću i Milošu Vasiću, učesnicima Olimpijskih igara. U filmu  Žolta Hercega, saradnika Panon TV-a, vojvođanski sportisti govore o svojim počecima i dosadašnjim uspesima.

Portréfilm készült a szabadkai Mačković Martin és Miloš Vasić evezősökről, akik kijutottak az olimpiára. Herczeg Zsolt, a Pannon TV munkatársának filmjében a vajdasági sportolók a kezdetekről, eddigi sikerekről számolnak be.

Mačković Martin
Miloš Vasić
Pannon RTV
portréfilm

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.