Ugrás a tartalomra

Teljes körű legalizálás kedvező áron

2021.07.27
21:18
2021.07.27
21:23
Forrás
Szerbiai RTV
A jogtalanul épített ingatlanok gyors törvényessé tételét tervezik Szerbiában.

 Az a cél, hogy az emberek fizessenek adót az ingatlanjaikra, nem pedig egyszeri gyors bevételekre van szükség, és arra sem, hogy a helyi tisztviselők legyenek megvesztegetve - jelentette ki a szerb elnök. Aleksandar Vučić leszögezte, azt szeretnék elérni, hogy bejelentsék az objektumokat, hogy ezek értéke megugorjon, ami a tulajdonosoknak is hasznot hoz. Az országban 2,5 millió nem bejegyzett épület van, és ezek 10 százalékát kell majd elbontani, mert nem lehet őket legalizálni. Az elmúlt 5 évben 250 ezer objektumot legalizáltak, ami elég kevés, de a legnagyobb elért siker eddig - emelte ki az államfő.

épület
ingatlan
legalizálás
objektum

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.