Ugrás a tartalomra

Rekordszámú új fertőzött Tokióban, Kijev zárlat bevezetésére készül

2021.07.28
14:53
2021.07.28
15:03
Forrás
Szerbiai RTV
Több mint 3 ezer új koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak az elmúlt 24 órában Tokióban. Meghalt Ukrajnában az első beteg, aki a koronavírus erősen fertőző, először Indiában megjelent delta variánsával fertőződött meg.

Rekordszámú, napi 3177 új koronavírus-fertőzést jelentettek a hatóságok, ami új napi fertőzöttszám-csúcsot jelent a városban. A pandémia kezdete óta eddig összesen 206 745 koronavírus-fertőzöttet azonosítottak a japán fővárosban. A szakértők szerint a fertőzés terjedéséért a delta variáns a felelős.

Meghalt Ukrajnában az első beteg, aki a koronavírus erősen fertőző, először Indiában megjelent delta variánsával fertőződött meg. Az egyik ukrán televízió értesülése szerint Kijevben hat betegnél erősítette meg a laboratóriumi vizsgálat, hogy delta variánssal fertőződtek meg. Közülük négyen megbetegedésük előtt Oroszországban jártak, egyikük belehalt a fertőzés szövődményeibe. A betegek 30-40 év közöttiek. Kijevben már újabb zárlat bevezetésére készülnek.

Tokió
koronavírus
Ukrajna
delta-variáns

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.